LA PIZZA

LA PIZZA La Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1661 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Pizza. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:34 Ipv van 60 minuten hebben we uiteindelijk 2 uur moeten wachten op onze bezorging
24 sep 2022 om 20:06 Bezorgtijd kon ik niet langer aanklikken dan 90 min. Het heeft bijna 2 uur geduurd voordat het bij ons werd geleverd. Helaas ook geen goede pizza. Een pizza basili (basilicum) zonder basilicum en helaas zonder rucola. Verschrikkelijke service.
18 sep 2022 om 20:22 Lekker eten Pizza was helaas niet hele warm meer
12 sep 2022 om 6:55 Aardappel schijfjes waren niet lekker door gebakken beetje slapjes.
12 sep 2022 om 6:14 Hello. Where my potato slices?
11 sep 2022 om 7:27 Helaas was de pizza te lang gebakken en niet echt warm . Eerdere bestellingen waren altijd top .
10 sep 2022 om 7:27 Super lekker bedankt
5 sep 2022 om 21:46 Zat een vieze bij smaak aan Bezorg tijd Super
4 sep 2022 om 19:09 We missen onze sausen die we wel hebben besteld en betaald
4 sep 2022 om 0:53 Tweede keer dat we bestelt hebben en wederom is de knoflook saus “vergeten”. Telkens extra betalen maar nooit geleverd.
28 aug 2022 om 21:03 Snelle levering, en heerlijk gegeten!
28 aug 2022 om 19:02 Was keurig op tijd. Eten was super lekker