LA PIZZA

LA PIZZA La Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1597 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Pizza. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 19:34 Pizza was al koud ze waren een half uur te laat . En de bezorger had geen wisselgeld . Ik was niet van plan fooi te geven .
8 mei 2022 om 20:01 Kids hebben genoten
8 mei 2022 om 19:13 Je krijgt tegenwoordig de helft minder aan aardappeltjes of patat, het was koud. De spareribs waren weer heerlijk maar ook behoorlijk afgekoeld dat zijn we niet gewend van la Pizza
7 mei 2022 om 8:39 Heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan verwacht !
5 mei 2022 om 21:59 Top op tijd
1 mei 2022 om 20:20 Meer dan 90 minuten terwijl 61 werd aangegeven voor oof vette kleffe pizza
1 mei 2022 om 19:04 Na de vekeerde bestelling hebben gekregen was het redelijk het eten was niet echt heet jammer
29 apr 2022 om 9:22 Ondanks het zo laat was toch nog geleverd!
27 apr 2022 om 21:46 We hebben lang moeten wachten op de bezorging, bezorger bood excuses aan, om dat het heel druk was
27 apr 2022 om 21:15 Bezorgtijdtijd meer dan twee uur !! Niet best !! Eten zelf was redelijk
27 apr 2022 om 20:15 Bezorg tijd was enorm lang, dik 2 uur gewacht op bestelling. Het eten was ook niet top. De eerste en de laatste keer dat ik er bestel
27 apr 2022 om 19:45 Bezorger was op tijd, pluspunt. Kapsalon… ronduit smerig, vette slappe aardappelschijfjes, bijna geen sla, homp kaas en de “salade” was erop gekwakt. Normaal zit dit apart in een bakje :/ Ik bestel hier nooit weer, zonde van mijn geld!!