LA PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2000 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Pizza. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 10:04 We hadden een bakje hotwings en een rol durum besteld. Super snel bezorgd en goede porties! Smaak was dikke prima, zeker een aanrader!
23 mei 2024 om 21:42 Eten was goed zoals gewoonlijk echter 2x vier persoons mixedgrill was weinig en maar twee keer kleine bakjes sla en twee pitabroodjes voor acht personen? Jammer
18 mei 2024 om 12:11 De kapsalon was een bak patat met wat verdwaalde stukken vlees. Daarnaast vind ik het raar dat je 1 euro betaald voor saus. Dat hoort toch sowieso in een kapsalon. De bezorging werd ondanks dat het om 22.00 uur besteld was pas na 23.00 bezorgd
15 mei 2024 om 22:36 Lekker eten en bezorgtijd volgens plan, zelfs iets eerder
15 mei 2024 om 19:40 Heerlijk eten en ruim voldoende.. mijn vorige beoordeling was minder, maar geweldig opgelost door La Pizza. Thuisbezorgd staat helaas niet toe een beoordeling aan te passen, dus dan maar zo..
9 mei 2024 om 18:48 Heerlijke bestelling! Alleen jammer dat er geen parmezaanse kaas bij zat!
5 mei 2024 om 19:39 Snelle bezorging, eten was lekker en warm
5 mei 2024 om 0:58 De kapsalon was vandaag onder de maat. Zwaar onvoldoende. De patat was slap, weinig vlees er over. Naar mijn idee hoort er standaard saus over een kapsalon. Als je dat wilt moet je €1,- betalen voor iets wat standaard bij een kapsalon hoort.
30 apr 2024 om 19:02 Altijd op tijd en super lekker
27 apr 2024 om 19:40 Goede service en eten was Top.
27 apr 2024 om 19:02 Geen vriendelijke bezorger, geen alsjeblieft, geen eet smakelijk, eten koud
23 apr 2024 om 16:35 een calzone shoarma besteld, eindelijk 1 waar het vet niet uitloopt super